Over ons – ImmodoX

Over Immodox

Als kind groeide ik op in een gezin van vastgoedmakelaars waar steeds gepassioneerd gesproken werd over alle facetten van het vastgoedgebeuren. De interesse voor onroerend goed is me, als het ware, met de paplepel ingegeven. Ondertussen ben ik zelf 30 jaar actief in de vastgoedwereld die ik gaandeweg sterk heb zien evolueren.

De vastgoedmarkt wordt steeds complexer. Op juridisch vlak volgen de wijzigingen en de nieuwe wetgevingen elkaar razendsnel op. Het beroep zit in een technologische stroomversnelling. Ook de wettelijke verplichtingen waaraan men dient te voldoen en de lijst van documenten die dienen voorhanden te zijn alvorens een eigendom nog maar te koop mag gesteld worden, worden steeds uitgebreider.

Uit gesprekken met notarissen en vastgoedmakelaars bleek dat het samenstellen van een juridisch correct vastgoed verkoopdossier steeds tijdrovender wordt en dat dit zo een erg dure personeelskost vertegenwoordigt.

Maar particulieren geraakten eveneens verstikt in het kluwen van wettelijk vereiste documenten, en zien door het bos de bomen niet meer. Ook hen willen we graag begeleiden zodat zij gewapend met de juiste informatie van start kunnen gaan met de verkoop van hun eigendom.

Kortom ImmodoX neemt graag een zorg voor u uit handen en maakt met plezier uw HUIS – WERK.

Petra Van Den Bergh

Zaakvoerster

+32 475 32 09 80