Gratis Waardebepaling – ImmodoX

BENIEUWD NAAR WAT UW BOUWGROND WAARD IS?  Ga dan nu voor een gratis waardebepaling!

Step 1 of 2 - Gegevens Bouwgrond

Immo Geysen is reeds meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de verkoop van bouwgronden in de hele regio Antwerpen. Deze doorgedreven specialisatie maakt dat we vertrouwd zijn met de specifieke wetgeving ter zake, de verkoopmogelijkheden en- tendensen en jou correct kunnen informeren over de actuele marktwaarde. Daarenboven hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd waarvan ook jij kunt meegenieten.

Hulp nodig bij het opvragen van vastgoed documenten?

Indien u uw eigendom (woning, bouwgrond, appartement ) wenst te verkopen of te verhuren verplicht de wetgever u – alvorens u het eigendom nog maar te koop kunt stellen – om over een aantal documenten te beschikken die u moet kunnen voorleggen aan de potentiële kopers. Deze informatie moet ook verplicht in de verkoopadvertentie worden opgenomen. Zo krijgen de kopers meer zekerheid over de staat waarin de woning zich bevindt.

Voor de gewone particulier is het bijna een onbegonnen werk om al deze documenten bij de verschillende instanties en erkende controleorganismen op de juiste manier aan te vragen.

Daarom hebben wij een online platform gebouwd: ImmodoX. U vinkt aan welke dossierstukken en attesten u nodig hebt én wij doen al de rest.